Vi har været så heldige at min kære søster har fået en lille pige for nogle måneder siden. Det er jo rigtigt stort og det gør det jo endnu bedre, når hun så er den eneste lille baby i familien, så kan man jo rigtig shoppe ind til hende. Vi har altid været fornuftige i min familie og når der har været store indkøb/investeringer, der skulle foretages har vi altid taget hinanden med på råd for at være sikre på at vi fik købt det rigtige til den rigtige pris. Det er nemlig ikke lige meget, hvor man kikker og hvordan man handler om prisen, når man har fået det man gerne vil købe.

Jeg er også selv noget af en købmand og elsker at gøre en god handel. Tror måske at det er noget ur-instinkt, som ligger dybt i mig og gør at jeg bare ikke kan lade være med at handle om prisen. Ligeledes var det da jeg skulle ud og købe barselsgave til min søster, da de skulle holde barnedåb. De havde en rigtig lang ønskeseddel og en del af gaverne var Babyudstyr. Så jeg kontaktede min far og så skulle vi ligge en slagplan for, hvad vi hver især skulle købe og hvor vi skulle købe det. Jeg tror, som en god købmand, det gælder om at gøre sig klart, hvad man vil have og hvad man vil give for varen – uanset, hvad det drejer sig om. Så derfor lavede vi udførlig liste over de produkter, som vi ville lade andre i familien købe og så ville vi tage resten til os selv og dele, som det nu kunne passe. Mine forældre ville give min søster en barnevogn og andre ting, som vugge, puslekommode, pusletaske m.v. Nu giver de også gaver for et større beløb og derfor tog de, de fleste ting på ønskesedlen. Jeg havde besluttet mig for at jeg ville give dem en autostol, da jeg vidste at de ville komme til at køre en del med den lille, når der var gået lidt tid. Og de havde endnu ikke fået købt sig en, vidste jeg.

Lidt senere tog jeg kontakt til en sted, hvor de sælger babyudstyr og hørte dem om de forskellige muligheder inden for autostole. Og der var jo mange mærker og modeller at vælge imellem men så var det også at forhandleren gjorden mig opmærksom på at der var flere og flere, der var begyndt at se det smarte i Leje af autostol som kørte på månedsbasis. Det kunne jeg faktisk godt se det smarte i og, hvis de nu ikke kunne lide den autostol, som jeg havde købt ville det også være lidt ærgerligt. Så jeg besluttede mig for at købe et gavekort, som de enten kunne bruge på 10 måneders leje af en autostol eller købe deres egen autostol – nu havde de frit valg. Det synes jeg var en god investering.

Klik her for at læse mere her om autostole.